Kleur-Stijl & Figuuranalyse € 149,-

  • Kleuranalyse van ongeveer 2,5 uur volgens het 78 Color System
  • pcc blending tool
  • Afterdraping met je persoonlijke mooiste kleurdoeken
  • Basiskleuren zwart en wit
  • Contrastkleuren
  • Figuur analyse
  • Pasvorm tips&trics
  • Make-up advies minerale Skin Color make-up

Locatie: op afspraak bij je thuis!

Inhoud van de uitgebreide Kleur - Stijl & Figuur analyse

Door middel van het 78Color Systeem krijg je met de basis kleurenanalyse snel inzicht in de de kleuren die jou het mooiste staan. Aan de hand van de 6 kleurkarakteristieken gaan we met kleurkragen kijken waar jouw 1e, 2e en misschien wel je 3e kleurkarakteristiek ligt. Zijn dat koele kleuren? Of misschien juiste de warme tinten.

Ik heb gekozen om met het unieke 78Color Systeem te werken, wat dichter bij jou persoonlijke  kleurkenmerken ligt dan bijvoorbeeld het 4 seizoenen kleurensysteem. De meeste van jullie hebben vast wel eens gehoord dat ze een lente, zomer, herfst of wintertype zijn. Waar dat advies stopt, ga ik juist nog een stapje verder.

Als de analyse is afgerond ga je naar huis met een Personal Color Card. Dit is jouw unieke “blending tool” in creditcard formaat, handig in je portemonnaie. Deze tool leg je op je aan te schaffen kledingstuk om te kijken of de kleuren passend zijn. Zo voorkom je een onnodige aankoop of erger; een miskoop

Contrasten in je kleding & zwart en wit

Hoeveel contrast draag jij in je kleding? Contrast kan een spannend element in je kleding zijn maar ook storend. Wat is voor jou het meest ideale contrast?  Het kan een print in je kleding zijn maar ook kledingstukken in dezelfde tint. Dat gaan we uitzoeken. Door middel van kleurdoeken en je persoonlijke kenmerken zoals huid, haar en ogen kijken we naar de beste hoeveelheid contrast.

fancycrave-342526-unsplash

Figuuranalyse

 

Iedereen is uniek en niet altijd zoals we onszelf graag zien. Daar is vaak met de juiste tips wat aan te doen.Door middel van eenvoudige tips laten we zien hoe bijvoorbeeld je benen langer lijken of je schouders breder. Allemaal op jou figuur toegespitst natuurlijk. Waar loop jij tegenaan met samenstellen van je garderobe? Met hele kleine aanpassingen zie jij er ook uit om door een ringetje te halen!

Kleurgebruik in haar & make-up

Minerale make-up 46 kleuren

Haar- en make-up, een belangrijk onderdeel voor de meeste  dames. Het is  mogelijk om met heel weinig make-up een hele rustige neutrale uitstraling te krijgen. Als je ook daar de juiste kleurtonen in kiest. Ben je een op je best in koele tinten, gebruik dan geen make-up in warme kleuren.  Als je make-up gebruikt in de juiste kleuren, heb je maar heel weinig nodig voor een een frisse, jeugdige uitstraling! Ook kijken we naar je haar, heb je je haar geverfd en is dit ook werkelijk de mooiste tint voor jou? We zullen het zien!

Maak een afspraak voor een kleur analyse en ontvang een Skin Color huidanalyse twv € 39,- cadeau!