Josefien en Janet

Bisque 6.6 Skin Color Cosmetics Your Fitting Image
” We voelen geen dikke laag make-up op onze huid “

Janet kwam samen met haar dochter voor een huidskleur analyse én om te ervaren hoe de minerale make-up op hun huid aanvoelde. Janet had ooit een kleur- en stijlanalyse laten doen maar daarbij was geen passend make-up advies gegeven. Als je de juiste kleuren gaat dragen dan is het mooi om ook je make-up te matchen bij je boven -en ondertonen. Door middel van de kleuranalyse-tools vonden we de perfecte match voor haarzelf en haar dochter Josefien!

Voor Josefien is het dragen van make-up best lastig. Het is niet  verstandig om haar jonge huid altijd dicht te smeren met een dikke laag foundation. In de puberteit laat de huid zich nogal eens van zijn lastige kanten zien en puistjes, mee-eters en acné zijn meer  regel dan uitzondering. Omdat de  minerale make-up van Skin Color Cosmetics zo natuurlijk is en er het bestandsdeel  zink  in is verwerkt, heeft de make-up een positieve invloed op de huid. Zink is ontstekingsremmend en zorgt ervoor dat je puistjes steeds minder zichtbaar worden en de huid er na een paar weken een stuk rustiger uitziet. De oneffenheden bij Josefien zijn met de concealer in poedervorm, dekkend weggewerkt. Daarna is de foundation Bisque 6.2 erover aangebracht met de kabukikwast. Dus meiden….kom op, gewoon lekker opmaken!

Skin Color Cosmetics Concealer_groen
Skin Color Cosmetics Minerale Make-up
51724427_1282595251881259_8686824806475104256_n
Lippenstift_08-330x413

De ondertonen van Janet zijn koel maar in de analyse kwam naar voren dat haar huid een warme boventoon heeft. Met de  foundation Bisque 6.6 komt haar natuurlijke krachtige uitstraling beter tot zijn recht. Haar sproetjes blijven zichtbaar en haar huid krijgt een gezonde glans. Voor de blush hebben we een licht koele Raspberry gebruikt. Haar ogen stralen door de oogschaduw met een zachte roze shine in combinatie met de aangebrachte eyeliner in een zeegroene tint.

Skin Color Cosmetics Concealer_roze
Skin Color Cosmetics Minerale Make-up
Your Fitting Image Skin Color Cosmetics Blush_raspberry-330x413
Skin Color Cosmetics Oogschaduwen24

Nieuwsgierig geworden?

Maak hier een analyse afspraak voor jouw perfecte match!