Lichte huid; Bisque

Skin Color CosmeticsFoundation_bisque6.5-330x413

Kleurt je huid gemakkelijk in de zon? Heb je een neutrale huidskleur? Niet heel warm of koel? Dan geeft de kleurlijn Bisque waarschijnlijk een mooie match!

Bisque is een minerale foundation in poedervorm  voor de huid met een neutrale kleur. De kleurlijn bestaat uit 5 tinten van licht naar donker in dezelfde tint. In de winter draag je dan waarschijnlijk een lichtere tint dan in de zomer.  Dat is heel gemakkelijk, je besteld gewoon 1 of 2 tinten donkerder. Zit je altijd goed!

Voor en na....

Minerale Make-up Skin Color Cosmetics Bisque 6.6

Mini draagt alleen make-up als ze naar een feestje gaat.Ze wil graag make-up dragen die haar een natuurlijke uitstraling geeft. De rode plekjes op haar neus en wangen ( couperose) zijn subtiel dekkend weggewerkt met een groene concealer in poedervorm. Hier overheen is de foundation aangebracht uit de kleurlijn  Bisque: 6.6. Om haar gezicht een frisse uitstraling te geven is een blush gebruikt in de koele kleur Coral. De lippenstift in de kleur Prune geeft haar een subtiele verzorgde kleur. Zo is ze klaar voor het feestje!

Gebruikte producten:
Skin Color Cosmetics Foundation_bisque6.6
Skin Color Cosmetics Concealer_groen
Skin color cosmetics Blush_coral
Lippenstift Skin Color Cosmetics Your Fitting Image

Bij twijfel maak een afspraak om je huidskleur exact vast te stellen

Inspiratie voor de kleur Bisque