Basis kleuranalyse € 89,-

Your Fitting Image

 

  •  Kleuranalyse van ongeveer 1,5 uur volgens het 78ColorSystem
  • Incl. handige PCC blending tool
  • Afterdraping met je persoonlijke mooiste kleurdoeken
  • Basiskleuren zwart en wit
  • Make-up advies minerale Skin Color make-up

Locatie: op afspraak bij je thuis!

 

Inhoud van de basis analyse

Door middel van het 78Color Systeem krijg je met de basis kleurenanalyse snel inzicht in de de kleuren die jou het mooiste staan. Aan de hand van de 6 kleurkarakteristieken gaan we met kleurkragen kijken waar jouw 1e, 2e en misschien wel je 3e kleurkarakteristiek ligt. Zijn dat koele kleuren? Of misschien juiste de warme tinten.

Ik heb gekozen om met het unieke 78Color Systeem te werken, wat dichter bij jou persoonlijke  kleurkenmerken ligt dan bijvoorbeeld het 4 seizoenen kleurensysteem. De meeste van jullie hebben vast wel eens gehoord dat ze een lente, zomer, herfst of wintertype zijn. Waar dat advies stopt, ga ik juist nog een stapje verder.

Als de analyse is afgerond ga je naar huis met een Personal Color Card. Dit is jouw unieke “blending tool” in creditcard formaat, handig in je portemonnaie. Deze tool leg je op je aan te schaffen kledingstuk om te kijken of de kleuren passend zijn. Zo voorkom je een onnodige aankoop of erger; een miskoop

Wat is afterdraping?

Afterdraping is het draperen van doeken jouw persoonlijke sterke kleuren. We kijken samen welke tinten je unieke persoonlijkheid kleuren. Wat is bijvoorbeeld je witste wit en je zwartste zwart?Welke combinaties kun je het beste dragen in bijvoorbeeld tops of blouses, de basiskleuren voor een zakelijke uitstraling of een leuke kleurige vrije-tijds outfit.  Vraag maar raak!

kleding op rek 1

Kleurgebruik in haar en make-up

Minerale make-up 46 kleuren

Haar- en make-up, een belangrijk onderdeel voor de meeste  dames. Het is  mogelijk om met heel weinig make-up een hele rustige neutrale uitstraling te krijgen. Als je ook daar de juiste kleurtonen in kiest. Ben je een op je best in koele tinten, gebruik dan geen make-up in warme kleuren.  Als je make-up gebruikt in de juiste kleuren, heb je maar heel weinig nodig voor een een frisse, jeugdige uitstraling!

Ook kijken we naar je haar, heb je je haar geverfd en is dit ook werkelijk de mooiste tint voor jou? We zullen het zien!